Position Tracking Mon Ami on PredictWind

onsdag 24 juli 2013

Rhodos Mandraki marina

Nu ligger vi för ankar och väntar på bryggplats i Rhodos Mandraki marina.
När vi försökte gå in mellan pirerna stod det en man och vinkade bort oss och pekade på en skylt med "VHF Channel 9". Trots att vi gått upp kl 6 på morgonen för att vara vara framme kl 10 i Rhodos så var det ändå fullt i marinan.
Vi fick instruktioner via VHF att ankra utanför liksom 5 andra segelbåtar och ropa upp killen igen kl 14 så kanske han har plats då?
Här ligger vi nu och väntar. I Rhodos har vi tänkt stanna två nätter och hyra bil och se oss omkring. Sedan skall vi här klarera ut ur Grekland med tullen och hamnpolisen m.m. Rhodos är en "Port Of Entry" så från här kan man gå vidare till Turkiet och klarera in i Marmaris.

2 kommentarer:

  1. Hej! Varför krångla med utklarering? Ingen kommer att fråga efter den. Gör en inklarering i Turkiet som vanligt. Det viktiga är att bli utstämplad från Turkiet vilket ni blir när ni åker hem. Fixa sedan EU-leg hemma så kan ni åka emellan länderna som ni vill.
    Ha det så bra!
    Sven-Erik på Nikoline

    SvaraRadera
  2. Vad var din upplevelse med hyrbil där? Skulle du rekommendera det för en perfekt semester ? Dessutom, hur var priserna?

    SvaraRadera

Skriv kommentar här...